ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Зелену асфальтуватимуть сьогодні та завтра

Львівський портал

|

Сьогодні та завтра на вулиці Зеленій будуть асфальтувати дорогу на ділянці від вул. Сихівської до кільця з вул. Пасічна-Луганська. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, після закінчення робіт вул. Зелена буде відкрита для руху транспорту. Також буде відновлено рух тролейбусу №11, а тролейбус №24 курсуватиме за звичним маршрутом – з вул. Шота Руставелі до Санта-Барбари.

«Тут влаштоване поширення дорожнього полотна у районі примикання вул. Зубрівської. Також влаштовано дві автобусні зупинки», – розповів представник підрядної  організації «Онур» Олександр Добоні.

Крім того, на вулиці буде влаштовано велосипедну доріжку, яка буде виконана з червоного асфальту. Добудовувати велосипедну доріжку будуть вже після завершення асфальтування вулиці і відкриття руху транспорту на вулиці Зеленій. За словами Олександра Добоні, відкривши для руху проїзну частину, ремонтники ще працюватимуть над відновленням тротуарів.

Нагадаємо, цього року вул. Зелену ремонтують на ділянці від межі міста до кільця з вул. Пасічна-Луганська.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *