ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати» здолали «Металіст» у Кубку України

Львівський портал

|

Львівські «Карпати» перемогли свого одвічного супротивника харківський «Металіст» в 1/8 розіграшу Кубка України. На стадіоні «Україна» львів’яни виграли з рахунком 1:0.

Незважаючи на те, що «Металіст» прибув до Львова зовсім не першим складом, дублерами цих футболістів назвати важко, бо свого часу вони формували основу команди Маркевича і мають очевидну мотивацію показати себе в грі, щоби повернутися в основу.

Однак настрій «Карпат» на гру та підтримка понад 20 тисяч уболівальників зробили своє – з перших хвилин зелено-білі без угаву атакували ворота Горяїнова.

«Традиційно» змарнував кілька стовідсоткових нагод Лукас. Вже на 11-ій хвилині його вивели сам на сам з кіпером «Металіста», однак нападник примудрився обвести ударом не лише воротаря, але й ворота.

Проте невдачі не засмучували підопічних Кучерова, які рівномірно накочували свої атаки на ворота гостей.

Перелом у грі настав в на початку другого тайму, коли за фол на Голодюкові другу жовту картку отримав Валяєв і змушений був піти з поля. Бувально за кілька хвилин Худоб’як вивів на удар Зеньова, але удар львівського нападника воротар відбив на кутовий. Саме цей момент і вирішив долю гри – подача кутового, хтось спробував винести м’яч, однак карпатівці його повернули у карний майданчик, подача з флангу і Мілошевич на добиванні забиває такий потрібний гол.

Надалі львів’яни володіли ініціативою, зіпсували кілька прекрасних нагод забити – той же Лукс після пасу Кузнєцова з кількох метрів поцілив у воротаря. Однак попри очевидний прогрес у морально-вольових якостях командне розуміння ще накульгує. Це ілюструює хоча б той факт, що карпатівці кілька разів не могли нормально зіграти у пас, виходячи у більшості на захисників «Металіста».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *