ОСТАННІ НОВИНИ

Цимбалюк побував на ТВК «Південний»

Львівський портал

|

Голова Львівської  облдержадміністрації Михайло Цимбалюк 26 жовтня  ознайомився з роботою торгово-виробничого комплексу «Південний», повідомляє прес-служба ЛОДА.
Михайло Цимбалюк разом із засновником ТВК «Південний» Петром Писарчуком відвідали церкву Покрови Пресвятої Богородиці на території ринку, оглянули реконструкцію торгового центру «Володимир», а також танцювальний зал ринку «Південний», весільний салон, салон світла, побували на  продуктовому ринку.

Також голова ЛОДА оглянув дитячий розважально-оздоровчий центр: кімнату творчості,  зоокімнату,  кімнату для досліджень, дзеркальний лабіринт, медпункт.

Голова Львівської ОДА відвідав навчально-виховний комплекс «Дивосвіт», який складається із дитячого садка та загальноосвітньої школи І ступеня, де оглянув навчальні класи, зокрема англійський кабінет, кімнату для сну, спортзал та ознайомився з творчими роботами дітей. На згадку про відвідини, діти навчально-виховного комплексу подарували Михайлові Цимбалюку подарунки, виготовлені своїми руками.

Цимбалюк зазначив, що «Південний» — це не тільки  торгово-розважальний центр, адже тут зосереджено все для потреб львів’ян, в тому числі прекрасний садочок для виховання дітей Львівщини з чудовими умовами.

“Також хочу зазначити, що немає на Львівщині залів подібного рівня для танців, оскільки тут можна проводити змагання світового масштабу. На ринку створені прекрасні умови і для сільськогосподарського виробника, оскільки тут є переробка, і виробництво. Ринок «Південний» є прикладом того, як потрібно вести господарку» – цитує прес-служба слова голови ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *