ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий клянеться вирішити всі проблеми з транспортом до Євро

Львівський портал

|

До єврочемпіонату транспортні питання у місті будуть врегульовані, запевнив журналістів міський голова Львова Андрій Садовий.

«У понеділок, коли у Львові був пан Мартін Каллен, ми проговорювали питання транспорту. Є звичайно певні хвилювання, бо ми у Львові такого досвіду не маємо. Але, завдяки фахівцям з УЄФА, ми зараз переймаємо цей досвід. Сьогодні значно підсилене управління транспорту, є якісний керівник, якісний заступник, якісна команда” – сказав мера.

За його словами, за понад 200 днів, що залишилися до початку Євро-2012, всі питання щодо транспорту у Львові будуть вирішені.

Сьогодні директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський за результатами засідання робочої групи з управління стадіонами, яка інспектує на цьому тижні українські приймаючі міста повідомив, що Львів до Євро-2012 має вирішити питання з дефіцитом транспортного парку міста, щоб забезпечити злагоджене управління потоками уболівальників і цільових груп УЄФА.

«УЄФА вкотре наголошує на тому, що через віддаленість «Арени Львів» від центральної частини міста і аеропорту, а також відсутності належного сполучення Львова з Трускавцем, дефіцит транспортного парку міста і стан рухомого складу ставить під загрозу злагоджене управління потоками уболівальників і цільових груп УЄФА у місті», – зауважив Маркіян Лубківський. 

За словами директора турніру, проблема переміщення вболівальників і цільових груп УЄФА має бути вирішена через поповнення рухомого складу міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *