ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтують літні майданчики

Львівський портал

|

Літні майданчики є сезонними об’єктами і функціонують вони з 1 квітня до 1 листопада. Відтак, із наближенням закінчення сезону їх діяльності по місту розпочався процес демонтажу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«За літніми майданчиками ми наглядаємо постійно, протягом цілого року. Зокрема  перевіряємо відповідність літніх майданчиків проектно-дозвільній документації, стежимо за тим, аби вони мали належний вигляд і були чисто прибраними, виявляємо самовільно встановлені майданчики. Наразі наші інженери відслідковують уже розпочатий сезонний демонтаж відкритих літніх майданчиків і стежать за проходженням цього процесу», – розповідає начальник відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марина Кустова.

Якщо суб’єкти підприємницької діяльності не демонтують свої відкриті літні майданчики до 1 листопада, то ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, здійсненому районними адміністраціями міста із відшкодуванням власниками витрат на демонтаж. Крім того, правопорушники притягуватимуться до адмінвідповідальності із накладенням штрафних санкцій у розмірі від 850 до 1700 грн.

Довідка

Відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного господарства, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або без прив’язки до нього у теплий період року з 1 квітня по 1 листопада і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *