ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів заборонила своїм губернаторам йти на вибори

Львівський портал

|

Голови облдержадміністрацій не балотуватимуться на виборах до Верховної Ради 2012 року.

Про це на брифінгу у Тернополі заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак, коментуючи обрання губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна головою обласної організації Партії регіонів.

“Голови обласних організацій нашої партії у більшості областей очолюють облдержадміністрації. Ми прийняли рішення, що вони не балотуються, їхнє завдання – забезпечити проведення виборів, щоб не було порушень і щоб спостерігачі могли нормально працювати”, – пояснив Рибак.

Він додав, що на виборах 2012 року Партія регіонів також змінить підходи до формування списку кандидатів.

“Зараз у Верховній Раді переважають депутати із Київщини. Ми ж вважаємо, що мають бути депутати з усіх областей. Тому по мажоритарних округах в областях від нас балотуватимуться авторитетні у цьому краї люди”, – сказав Рибак.

Список кандидатур, за його словами, голови обласних організацій Партії регіонів уже передали до Києва.

“Вони дали прізвища, тепер ми перевіряємо. Бо наше завдання – виграти вибори. Будемо робити кілька соціальних досліджень і не все будемо казати в регіони. Вивчатимемо, хто найбільш авторитетна людина, того і делегуватимемо. Не виключаємо, що ця людина і не належатиме до Партії регіонів”, – сказав Рибак.

УНІАН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *