ОСТАННІ НОВИНИ

Lviv Fashion Week зібрав гроші для кількох лікарень

Львівський портал

|

Завдяки Lviv Fashion Week у Львові вдалося реалізувати кілька благочинних проектів та зібрати кошти для кількох установ. Про це розповіли організатори соціального проекту – благодійний фонд «Я не один».  

Зокрема, було проведено кілька аукціонів та зібрано кошти на відкриття першої в Західній Україні операційної для проведення ендоскопічних операцій в ендоскопічному відділенні дитячої лікарні ОХМАТДИТ. Дитячим будинкам та сиротинцям Львівської області було здійснено постачання предметів побуту, спортінвентаря тощо. Для гематологічного відділення Західно-українського медичного центру було зібрано 39 591,00 гривень та скеровано на закупівлю життєво необхідних препаратів, яких не було передбачено у фінансуванні медичного закладу. Для онкологічного та гематологічного відділень Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні було закуплено обладнання, а саме: Інфузомат та післяопераційні ліжка.

Окрім того, 19 жовтня цього року благодійний фонд «Я не один» спільно з Центром малоінвазивної ендоскопічної хірургії дитячого віку та хірургії новонароджених КЗ ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ» та Кафедрою дитячої хірургії Львівського Національного медичного університету імені Данила Галицького провів інтерактивну онлайн-трансляцію операцій у дітей з хірургічними, урологічними вадами розвитку за допомогою малоінвазивних технологій. Трансляція відбувалась з Кафедри хірургії та дитячої урології Вроцлавського медичного університету. Операції виконували польські та голандські фахівці.     

А під час осіннього Тижня моди у Львові соціальний проект «Я не один…» має на меті зібрати кошти та скерувати їх на організацію та проведення унікальних операцій у важкохворих дітей, які не проводились в Україні та у Львівському регіоні раніше, за участю лікарів з провідних клінік Європи. Складні операції стануть майстер-класами для навчання наших лікарів та поштовхом для проведення у майбутньому таких операцій в Україні та у Львівському регіоні, при безпосередній присутності лікарів-спеціалістів та за допомогою спеціально організованих телемостів. Цей проект дасть змогу надавати медичну допомогу на новому якісному сучасному рівні.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *