ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” на матч з “Металістом” отримали щасливого арбітра

Львівський портал

|

Комітет арбітрів Федерації футболу України затвердив арбітрів на матчі 1/8 фіналу Кубка України серед клубів Прем’єр-ліги. Як повідомляє інформаційний центр ФК “Карпати”, поєдинок львів`ян з «Металістом», що розпочнеться на полі львівського стадіону «Україна» у середу, 26-го жовтня, о 20:00, обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з київським арбітром Сергієм Даньковським.
Асистентами арбітра працюватимуть Ярослав Трехліб з Дніпропетровська та киянин Леонід Ярмолинський. Делегат Федерації футболу України – Володимир Туховський з Сімферополя.
В інформаційному центрі підрахували, що Сергій Даньковський тричі судив поєдинки за участю львівських «Карпат» в елітному дивізіоні і всі вони закінчилися перемогою «зелено-білих» з сумарним рахунком 7:1.

До речі, знаменитий півзахисник київського “Динамо” Олександр Заваров прогнозує, що попри останні перемоги, “Металіст” у Львові програє з рахунком 0:1. Він наголошує, на тому, що “Металіст” завантажений і в чемпіонаті і в Лізі Європи, відтак харів`янам може не вистачити сил. “А в “Карпатах”, гадаю, відбулися зміни, і команда, думаю, підбадьориться і буде грати на повну силу” — цитує Заварова ТСН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *