ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська молодь влаштувала флеш-моб проти Януковича

Львівський портал

|

Сьогодні, 25 жовтня, на найбільш людних площах Львова – на проспекті Свободи біля пам’ятника Т.Шевченку і вул. Університетській біля головного корпусу ЛНУ ім. І.Франка – молодь виявила своє «проти такого президента» Віктору Януковичу, провівши флеш-моб. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ПП«Фронт змін».

Учасники флеш-мобу провели порівняння між ресурсами, які держава витрачає на утримання Президента України та на потреби молоді, використавши коробки різного розміру. «Маленькі – це кошти, які виділяються з державного бюджету на потреби молодих людей, великі – на утримання Віктора Януковича. А найменшою серед всіх була коробка з надписом «Совість», – розповів учасник флеш-мобу «Я – проти!», член молодіжного крила політичної партії «Фронт Змін» Андрій Олійник.

Учасники флеш-мобу закликали людей пошукати разом совість президента і навіть взявши лупу – нічого не знайшли.

Натомість біля Львівського національного університету імені Івана Франка молоді люди зіграли сценку: на початку їде маршрутка зі студентами, і вони зупиняються перед кортежем Януковича і всі проблеми кладуть у «Бюджет» Януковича, таким чином показавши як поглинають витрати президента України соціальне забезпечення молоді. Потім студенти спільно заспівали «Пісеньку голодного студента».

 «Кожного дня ми, громадяни України, витрачаємо 1 840 000 гривень на утримання такого ж, як і ми, громадянина Віктора Федоровича Януковича. У той же час витрати на одного студента-бюджетника – 20 гривень, школяра – 10 гривень, на харчування у дитсадках – 8 гривень на день. Тож ми вийшли на площі запитати у президента – чи є у нього совість?», – наголосив голова молодіжного крила ЛОО ПП «Фронт Змін» Юрій Баланюк.

Такі флеш-моби кожної суботи відбуватимуться у районних центрах Львівської області і до закінчення всеукраїнської акції «Україна проти Януковича». Наступний флеш-моб відбудеться у місті Жовква. Про це розповів співорганізатор акції, голова ГО «Молодь За Зміни» Роман Брезіцький.

Загалом учасниками флеш-мобу стали понад 50 молодих людей – студентів практично усіх львівських вищих навчальних закладів. Після акції чимало людей, що спостерігали за дійством, висловили своє ставлення до нинішньої влади, поставивши свій підпис на листівці «Я ПРОТИ Януковича!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *