ОСТАННІ НОВИНИ

Богуцька у Львові допоможе зібрати кошти на операцію чотирьох дітей

Львівський портал

|

У рамках осіннього Львівського тижня моди вкотре реалізовуватиметься благодійний проект «Я не один…». Цього року втілити його у життя організаторам допоможе відома українська дизайнерка Роксолана Богуцька. Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла директор благодійного фонду «Я не один…» Ольга Щербюк.

За її словами, проект триватиме протягом трьох днів модного показу, але основна його частина відбуватиметься в останній день показу, 30 жовтня. «Власне о 20 год. відбудеться показ колекції весна-літо 2012 від Роксолани Богуцької. Гроші, вилучені від продажу квитків на цей показ, будуть передані для лікування важкохворих дітей. Окрім колекції, гостям буде показано відео сюжет, можна буде також підійти до стійки фонду, запропонувати свою якусь допомогу, залишити контакти. Наша мета – не лише зібрати кошти, а зібрати однодумців, які хочуть з нами працювати і зможуть допомогти нам реалізувати наші цілі», – зазначила О.Щербюк.

Як зізналася сама дизайнерка, її колекція жодним чином не пов’язана з благочинним проектом, але вона залюбки взяла у ньому участь. «Моя колекція не має жодного відношення до проекту. Це нова моя колекція, вона дуже легка, світла, жіночна, з вплетеними етномотивами. Вона виконана у моєму стилі. Я думаю, що колекція буде по-режисерськи добре подана. Це буде просто приємна акція. Сподіваюсь, що мій показ стане початком діяльності багатьох творчих людей, які зможуть притягнути людей до благо чинності. Я максимально приклалася до цього проекту – залучила своїх клієнтів до проекту. Квитки на мій показ успішно на сьогодні розпродуються. Це хороший початок і сподіваюсь, що завдяки цьому проекту у Львові будуть лікувати наших діток», – зауважила Р.Богуцька.

За її словами, станом на сьогодні на показ її колекції розпродано уже близько 200 квитків. 90% цих квитків розкуплено на перший ряд, який коштує 200 грн. «Було спільно вирішено, що перший ряд коштуватиме 200 грн, другий – 150 грн, третій 100 грн і четвертий 80 грн. Майже всі мої клієнти вирішили купити квитки на перший ряд. Мені дуже приємно, бо таким чином вони долучаться до великої справи», – додала Р.Богуцька.

Власне зібрані кошти від реалізації квитків на показ Богуцької будуть спрямовані на унікальну операцію чотирьох важкохворих діток, яку проведуть у Львові. За словами голови медичної ради благодійного фонду «Я не один» Андрія Дворакевича, операції у дітей з вродженими та набутими вадами шлунково-кишкового тракту та сечовивідної системи будуть проведені в грудні. Для цього будуть запрошені провідні хірурги з Польщі та Голландії.

«Усі ми не раз чули по ЗМІ, що люди просять допомогти зібрати кошти на операції закордоном. Такі операції там коштують по 30 тис євро. Але їх насправді можна проводити і у нас, для цього потрібно лише мати ресурс, бажання і вміння. Власне ці етапи спрямовані на те, щоб їх проводити в Україні, у Львові зокрема. Львівські лікарі будуть мати унікальну нагоду попрацювати з іноземними фахівцями та набути знання, отримання яких би за кордоном коштувало чималих грошей. Ці операції будуть безкоштовними для цих діток. Вони будуть проведені в одній з дитячих лікарень Львова. Іноземні фахівці приїдуть не заробляти, а допомагати, надавати консультації та проводити майстер-класи багатьом українським лікаря», – розповів А. Дворакевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *