ОСТАННІ НОВИНИ

Футболісти з міських рад Львова та Харкова «поділили» Маркевича

Львівський портал

|

22 жовтня на стадіоні «Динамо» у Харкові відбулася гра команд Львівської та Харківської міських рад. До складу футбольних команд входять депутати та представники виконавчих органів міських рад. Відповідно до попередніх домовленостей у грі взяв участь заслужений тренер України, багаторазовий призер чемпіонату України із футболу Мирон Маркевич. Перший тайм він відіграв за збірну Харківської міської ради, а у другому – допомагав львів’янам, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

«Ще у лютому міські голови Львова та Харкова домовилися про футбольні ігри команд міських рад. На День міста Львова ми запросили харків’ян для товариської гри між нашими збірними. Відповідно тепер була черга Харкова приймати у своєму місті гостей зі Львова. Ця хороша традиція допомагає зміцнити товариські відносини наших міст і я переконаний, що вона продовжуватиметься і надалі», – повідомив депутат Львівської міської ради Святослав Макітра.

«Започаткована традиція товариських футбольних  матчів – це певний символ дружби між нашими містами. Такі події надзвичайно об’єднують, приходить усвідомлення нашої спільності. Адже окрім суто спортивної складової, це чудова нагода краще зрозуміти один одного, пізнати інше місто та його мешканців. Хочу подякувати нашим харківським колегам за високий рівень організації візиту, а всім харків’янам за їх гостинність та доброзичливість», – зазначив начальник управління «Секретаріат ради» Любомир Зубач.

«Я думаю, що депутатам завжди було б краще з`ясовувати стосунки на полі, ніж у сесійній залі. Сьогодні, як ви бачите, усі грають із задоволенням, розкуто, і мені приємно пограти з обома командами», – додав головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич.
А перемогу у дружньому матчі між командами Харківської і Львівської міськрад з рахунком 2:0 здобули харків`яни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *