ОСТАННІ НОВИНИ

Англійський професор розкаже про внесок Львова у міжнародне право

Львівський портал

|

У четвер, 27 жовтня, професор Лондонського університету, директор Центру міжнародних суддів і трибуналів Філіп Сендс прочитає у Львові відкриту лекцію на тему «Внесок Львова у формування сучасного міжнародного права». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Лекція розпочнеться о 15.30 год і триватиме понад годину. Проходитиме відкрита лекція у конференц-залі факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка (вул Січових Стрільців, 19, аудиторія 205). Мова лекції — англійська.

Філіп Сендс працює над написанням книжки про походження та розвиток сучасної системи міжнародного права і особливу роль Львова у цьому процесі.

Як вважає автор, важливість ролі Львова у історії розвитку міжнародного права полягає у діяльності великих юристів-міжнародників, які працювали в університеті Яна Казимира у Львові у період між 1915 та 1935 роками – Герша Лавтерпахта, Рафаеля Лемкіна, Луї Сона.

Батько Філіпа Сендса також народився у Львові 1914 року.

29 жовтня минулого року Філіп Сендс прочитав лекцію в УКУ на тему «Львів і прогресивний розвиток міжнародного права». Наступного року читатиме курс лекцій на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *