ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці заперечують, що у таксиста стріляли з міліцейської зброї

Львівський портал

|

Львівські правоохоронці заперечують інформацію про те, що таксиста у Львові вбили з міліцейської зброї. Про це повідомляє СЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Вони зокрема повідомляють, що під час експертизи було встановлено, що у чоловіка стріляли з вогнепальної зброї іноземного виробництва, кулями калібру 7.65 мм «браунінг». Перевірка встановила, що ця зброя, з якої завдали смертельних поранень таксисту, на обліку в університеті не була.

Правоохоронці також зазначають, що у таксиста не виявилося при собі посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію автомобіля, мобільного телефону із сім-карткою та срібного ланцюжка з хрестиком.

Висунуто кілька версій скоєння злочину. Серед них вбивство з корисливих мотивів, із хуліганських спонукань, чи злочин скоєний з мотивів помсти, ревнощів чи неправомірної поведінки потерпілого у побуті.

Уже порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України ( «Умисне вбивство»). Триває слідство.

Як раніше інформував «Львівський потрал», 12 жовтня у Львові на вулиці Мазепи виявили автівку «ДЕО НЕКСІЯ», на задньому сидінні якої знаходився труп чоловіка, віком приблизно 50 років. Авто простояло у дворі більше двох тижнів, аж поки труп не почав розкладатися. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. При огляді, на тілі чоловіка виявили два сліпі вогнепальні поранення у верхню частину спини з ушкодженням легень та серця.

З неофіційних джерел відомо, що убитий працював таксистом. За словами його колег, авто завжди стояло біля готелю «Львів». За словами самих таксистів, убитий був здоровим чоловіком, у минулому займався боксом.

21 жовтня колишній заступник міністра МВС Геннадій Москаль публічно заявив, що у таксиста стріляли зі зброї, викраденої з Львівського університету внутрішніх справ.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *