ОСТАННІ НОВИНИ

Недобросовісних перевізників позбавлять права на перевезення?

Львівський портал

|

Відбулося засідання комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради, повідомляє прес-служби Львівської облради.

Депутати розглянули лист начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Петра Шпитака щодо виділення додаткових коштів на експлуатацію автомобільних доріг загального користування місцевого значення у зимовий період. У результаті обговорення комісія вирішила підтримати рішення про виділення додаткових 4 млн. грн. на утримання доріг в зимовий період. За ці кошти Служба автомобільних доріг планує закупити сіль для виготовлення піскосуміші.

Також депутати розглянули скарги мешканців області на неякісне обслуговування пасажирів у Дрогобицькому районі. Неодноразові скарги мешканців сіл Верхні Гаї та Гаї Нижні спонукали депутатів звернутися до голови конкурсного комітету з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Володимира Губицького з рекомендацією позбавити недобросовісних перевізників права обслуговувати пасажирські перевезення у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *