ОСТАННІ НОВИНИ

Туристичні компанії Львівщини вивчали потенціал Польщі

Львівський портал

|

У рамках міжнародної співпраці у галузі туризму між Львівською областю та Сілезьким воєводством Республіки Польща управління розвитку туризму та курортів обласної державної адміністрації провело інформаційно-рекламний тур до найбільш туристично-привабливих курортних центрів Польщі. Про це повідомляє прес-служба Львівською ОДА посилаючись на в.о. головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Наталію Гамкало.

Учасниками поїздки стали представники провідних туристичних компаній Львівщини, які мали змогу ознайомитись з можливостями туристичного та рекреаційного потенціалу Республіки Польща.

Можливості для відпочинку в сусідній країні презентувала “Надвіслянська агенція туристична” (м. Тихе, Сілезьке воєводство), яка є членом Польської туристичної палати. Надвіслянська туристична агенція є власником готельно-відпочинкових закладів та баз відпочинку, що розташовані в туристично-привабливих регіонах Польщі – на узбережжі Балтійського моря, в гірській місцевості, на Мазурських озерах. Відпочинкові комплекси туристичної агенції загалом налічують 4,3 тис. місць та пропонують можливості не тільки для активного відпочинку, а також для відновлення здоров`я та лікування.

Загалом туристичні оператори Львівщини відвідали міста Вісла, Щирк, Устронь, Криніца, ознайомились з туристичною інфраструктурою цих курортних територій та оглянули низку готелів, баз відпочинку і санаторіїв, які презентували свій лікувально-оздоровчий та туристично-відпочинковий потенціал.

Також під час поїздки представники туристичного бізнесу з метою налагодження ділових контактів, формування нового туристичного продукту та пропозицій для туристів уклали більше 20 угод з представниками туристичного ринку Республіки Польща.

Загалом, проведення таких заходів сприяє активній співпраці в галузі туризму між українськими та польськими партнерами, є ва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *