ОСТАННІ НОВИНИ

За порушення природоохоронного законодавства складено 160 протоколів

Львівський портал

|

З початку 2011 року працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» оформили 160 протоколів за порушення природоохоронного законодавства, інформує прес-служба Львівської міськради.

98 з них стосувалися охорони атмосферного повітря, 41 – поводження з відходами та 19 – знищення і пошкодження зелених насаджень. Усі адмінпротоколи скеровані на розгляд Державної екологічної інспекції у Львівській області. Загалом було проведено 375 перевірок підприємств та установ.

Найчастіше працівники КП «Адміністративно-технічне управління» фіксували порушення щодо відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, порушення правил експлуатації газоочисних установок, порушення правил поводження з відходами, зокрема відсутність контролю за якістю стічних вод та поточного обліку відходів, їх збирання та зберігання у не відведених місцях, відсутність відповідальної особи у сфері поводження з відходами, а також знищення та пошкодження міських зелених насаджень.

Нагадаємо, що за порушення природоохоронного законодавства передбачаються штрафні санкції у розмірі від п`яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *