ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на Львівщині дві особи загинули і четверо травмовані

Львівський портал

|

35-річна жінка та її дворічна дочка загинули в ДТП, що трапилося вчора на Львівщині, а ще четверо осіб потрапили до лікарні, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

ДТП трапилося вчора о 18:00 у Перемишлянському районі на 410 км автодороги «Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів».  30-річна жителька Івано-Франківської області, керуючи автомобілем «Фольксваген-Гольф» та рухаючись у напрямку Львова, не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем «Део-Нексія», під керування 65-річного львів’янина. Після чого «Деу» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «Шевроле-Авео», яким керував 24-річний житель Жовківського району.

Внаслідок ДТП два пасажири автомобіля «Део Нексія», 35-річна жінка та 2-річна дівчинка, загинули на місці пригоди. Водій  автомобіля «Део-Нексія» та ще один пасажир, а також водій та пасажир автомобіля «Шевроле-Авео» з травмами різної важкості госпіталізовані в 8-му лікарню швидкої медичної допомоги м.Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *