ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицький прокурор перебрався до Львова

Львівський портал

|

Сьогодні прокурор Львівської області Віталій Ковбасюк офіційно представив колективу прокуратури Львова новопризначеного першого заступника прокурора міста Олега Соболя, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. До цього призначення О. Соболь очолював Дрогобицьку міжрайонну прокуратуру.

Представляючи Олега Соболя прокурор області зазначив, що останній працює в органах прокуратури з жовтня 1993 року та зарекомендував себе як працелюбний, старанний, дисциплінований і кваліфікований працівник.

Віталій Ковбасюк, побажав новопризначеному першому заступнику успіхів на новій посаді, зазначивши, що у зв`язку з підвищенням ролі прокуратури міста Львова і розширенням контрольних та координуючих повноважень, не лише його робота, а й робота всього колективу прокуратури Львова повинна зосереджуватись передусім на реальному усуненні порушень закону в місті, захисті інтересів громадян і держави та відшкодування завданої їм шкоди, а також підвищенні рівня довіри у населення до органів прокуратури в цілому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *