ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відзначатиме ювілей Ліста аж до грудня

Львівський портал

|

За сприянням Львівської обласної державної адміністрації,  з 23 жовтня до 9 грудня 2011 року у Львові пройдуть заходи  з відзначення  200-річчя від дня народження видатного угорського композитора Ференца Ліста. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
 

Зокрема, 23 жовтня відбудеться ідкриття “Фестивалю музики Ференца Ліста”. Виконання 1-го та 2-го фортепіанних концертів Ф.Ліста за участю заслуженої артистки України Етелли Чуприк та симфонічного оркестру оперної студії ЛНМА ім.М.Лисенка у Концертному залі ім.С.Людкевича Львівської обласної філармонії.

Також заплановано:

24 жовтня 2011 року

Концерт у рамках проведення “Фестивалю музики Ференца Ліста” за участю піаніста, заслуженого артиста України Йосипа Ерміня та солістів обласної філармонії, лауреатів міжнародних конкурсів Олени Мацелюх і Маріанни Лаби у Концертному залі ім.С.Людкевича Львівської обласної філармонії.

25 жовтня 2011 року

Концерт у рамках проведення “Фестивалю музики Ференца Ліста” за участю лауреата Міжнародного конкурсу піаністів ім.Ф.Ліста Балажа Соколої (Угорщина) у Концертному залі ім.С.Людкевича Львівської обласної філармонії.

26 жовтня 2011 року

Концерт у рамках проведення “Фестивалю музики Ференца Ліста” за участю лауреата Міжнародного конкурсу піаністів ім.Ф.Ліста Валерія Шарупи (Росія) у Концертному залі ім.С.Людкевича Львівської обласної філармонії.

 

28 жовтня 2011 року

Закриття “Фестивалю музики Ференца Ліста”. Виконання вокально-хорових, духовних творів Ф.Ліста за участю лауреата Національної премії України ім.Т.Шевченка Заслуженої академічної капели України “Трембіта” у приміщенні Львівського Будинку органної та камерної музики. 

жовтень-листопад 2011 року

Видання каталогу “Раритети Ференца Ліста у фондах бібліотеки ЛНМА ім.М.Лисенка”. 

2-3 листопада 2011 року

Міжнародна науково-практична конференція, присвячена творчості Ференца Ліста у приміщенні Львівської національної музичної академії  ім.М.Лисенка.

 7 грудня 2011 року
Концерт з творів Ф.Ліста за участю молодих виконавців у приміщенні Дрогобицького державного музичного училища ім.В.Барвінського.

9 грудня 2011 року

Концерт фортепіанної музики Ф.Ліста за участю молодих піаністів у Великому залі Львівської національної музичної академії  ім.М.Лисенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *