ОСТАННІ НОВИНИ

Садового досі не запросили на урочисте відкриття євростадіону

Львівський портал

|

Міський голова Львова Андрій Садовий досі офіційно не запрошений на урочистості з нагоди відкриття євро стадіону. Про це він повідомив журналістам сьогодні, 21 жовтня, під час брифінгу.

«Жодної інформації про квитки на сьогоднішній день ми не маємо. Для міської ради не отримували квитків. Сподіваюся, що згодом отримаємо більше інформації», – зазначив А.Садовий.

На запитання чи він сподівається потрапити на відкриття стадіону, мер сказав: «Це питання достатньо цікаве. Якщо приїжджає президент України, то по статусу міський голова зобов’язаний супроводжувати його. Але, не знаю, можливо, на стадіон не пустять без квитка. Питання наразі залишається відкрите».

Водночас він запевнив, що це не є основною проблемою і висловив готовність дивитися дійство по телевізору.

«Для мене це не є основна проблема. Стільки проблем є в місті, що питання футбольного дійства… хто не потрапить на стадіон, то зможе подивитися по телебаченню у прямому ефірі. Є дуже багато питань, на які важко знаходити відповіді. І, зокрема, щодо безпеки. Але, думаю, що все буде гаразд. І квитки з’являться і з безпекою буде все добре. Просто в нас в Україні такі речі часто робляться в останню хвилину, замість того, щоб зробити заздалегідь. Розумію, що є брак часу. Але я б на цьому питанні зараз увагу не загострював, це не є проблема. Є набагато більше питань, які потребують оперативного вирішення», – додав мер Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *