ОСТАННІ НОВИНИ

Пиво допомагає літнім жінкам вберегтися від переломів

Львівський портал

|

Вчені з Кембриджського університету дослідили, що пиво захищає літніх жінок від остеопорозу. За висновками науковців, достатньо пів-літра в день, щоб убезпечити себе від переломів.

“Пиво — це джерело дієтичного силікону, який відновлює кісткову масу. Бо з віком вона втрачається і деформується. Це призводить до остеопорозу, – пояснює Джонатан Пауелл, професор та автор дослідження.

Український дієтолог Борис Скачко, 47 років, підтверджує слова британських колег. “Пиво підвищує рівень жіночих статевих гормонів. Естрогеноподібні речовини вміщує хміль. Жіночі статеві гормони втримують кальцій у кістковій тканині, й не дають йому звідти виходити. Цим напоєм жінки ще й покращують стан шкіри. Бо її здоров`я теж пов`язане з гормонами”, – каже Борис Скачко.

Достатньо пити по 200-300 грамів пива. Борис Скачко застерігає від пива жінок, які страждають на мастопатію. “Це новоутворення напряму залежить від рівня жіночих статевих гормонів. Підвищення естрогенів провокують ріст затвердінь. Жінки з фіброміомою навіть можуть опинитись на столі хірурга. Бо через пиво утворення ростиме й кровоточитиме. Не варто пити пиво перед місячними, під час та після них. В цей період у жіночому організмі відбуваються незначні циклічні гормональні зрушення.

Вид пива значення не має, головне, щоб воно було натуральне.

 

Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *