ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриття «Арени Львів» перетвориться на кінострічку

Львівський портал

|

Постановка церемонії відкриття «Арени Львів» базується на розповіді про яскраві моменти історії міста Лева. Ідея програми заходу дещо схожа до тієї, яка була присутня в сценарії відкриття НСК «Олімпійський». А тому, як і на НСК, львівське шоу буде цікавим для усіх вікових груп населення – для кожного глядача буде своя картинка. Для прикладу, якщо ви любите танці, то під час шоу глядач побачить його різні варіанти – від фольклорного до сучасного та креативного. Творцями церемонії стануть режисери Андрій Єрьомін, Анюта Славська, Ярослав Федоришин, Євген Кулаковський. Про це в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» повідомив генеральний продюсер шоу відкриття «Арени Львів» Олексій Батьковський.

За його словами, в організації церемонії буде залучено близько 2000 осіб, з яких більше 90% – звичайні волонтери. «Усі ці люди – непрофесійні артисти. Учасників професійних творчих колективів в нас буде задіяно до 100 чоловік. Для усіх них спонсори організували гарячі напої, харчування, охорону, а також у разі необхідності – медичну допомогу. Тренування учасників відкриття проходять на львівських стадіоні «Динамо» та СКА», – розповідає пан Батьковський.

Він також зазначив, що окрім цих учасників відкриття, у шоу виступлять артисти із французького цирку, кілька львівських місцевих виконавців, а також Руслана та американська співачка Анастейша. «У церемонії будуть також і бої, і акробатика, різні людські спецефекти. Якщо у Києві на НСК був перфоменс, то у Львові буде ціла кінострічка», – акцентує генеральний продюсер церемонії відкриття.

Він додав, що глядачі також побачать яскраві лазерне та піротехнічне шоу. «У Львові є завод з виробництва лазерної техніки. Його ресурси ми і використовуємо. Цікаво, що вся церемонія відкриття майже повністю організовується українськими силами. Виключенням є лише світлотехніка, якої подібної якості та у такій кількості просто нема в Україні», – наголосив творець львівського шоу.

Зазначимо, що урочисте відкриття новозбудованого стадіону «Арена Львів» відбудеться 29 жовтня. Шоу, яке організатори, заважаючи на прохолодну пору, обіцяють зробити драйвовим та «теплим», триватиме лише 1 годину і 45 хвилин. Захід розпочнеться о 19.30.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *