ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров видав боксерам ордери на квартири-фантоми

Львівський портал

|

Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів, що боксерам видали тільки ордери на квартири, про які треба буде домовлятися з місцевою владою.

Прем`єр-міністр Микола Азаров вручив ордери на неіснуючі квартири українським боксерам, які блискуче виступили на чемпіонаті світу, що відбувся в Баку (Азербайджан).

Так, за словами головного тренера збірної України Дмитра Сосновського, який також отримав ордер, тепер Василю Ломаченку, Тарасу Шелестюку, Євгену Хитрову, Олександру Усику і Денису Берінчику треба ще узгодити безліч питань з губернаторами областей, щоб отримати квартиру.

“Нам видали ордери на квартири, але самих квартир ми поки не отримали. Тепер нам необхідно йти з ордерами до губернаторів своїх областей і погоджувати ще багато питань, щоб умови для проживання нам були надані згідно обіцянкам президента”, – поділився Сосновський.

За словами тренера, українській збірній пообіцяли,що переможці чемпіонату світу і головний тренер отримають трикімнатні квартири, а Денис Берінчик, як призер — двокімнатну.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *