ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати проти подорожчання абонплати за кабельне ТБ

Львівський портал

|

Депутат-регіонал попросив мера розібратися у ситуації із можливим здороженням у Львові абонплати за кабельне телебачення.  
З’ясувати ситуацію із можливим 30-ти відсотковим дорожчанням абонплати за кабельне телебачення, телефон та Інтернет попросив міського голову Львова Андрія Садового голова фракції Партії регіонів у Львівській міській раді Тадей Едер. Відповідний запит депутат зачитав під час сесії ЛМР.  

«Львівська міська рада розробила новий проект «Порядок розміщення елементів мереж зв’язку в житлових будинках (гуртожитках) та спорудах, що належать до власності територіальної громади м. Львова». Цей документ передбачає, що з кожного оператора телекомунікацій стягуватиметься нова, щомісячна оплата – по одній гривні (з ПДВ) за кожну квартиру або житлове приміщення у гуртожитку. Така собі плата за сервітутне користування нерухомим майном», – наголосив у своєму виступі Т. Едер.

Як повідомив депутат-регіонал, за інформацією представників телекомунікаційного ринку, таке нововведення потягне за собою зростання абонплати за кабельне телебачення, телефон та Інтернет на 30% .

«Ми у жодному випадку не захищаємо ніяких представників телекомунікацій, але чітко стоїмо на боці мешканців нашого міста – львів’ян. А таке нововведення в першу чергу вдарить по їхніх гаманцях. (Хоча чимало питань є і до самого проекту. Для прикладу того як розраховувалася плата розміром у одну гривню). Тому, перш ніж пропонувати будь-які проекти, варто подумати про пересічних львів’ян, що це означатиме для них. Адже поповнювати міську скарбницю методом нового дорожчання послуг для споживачів це, як мінімум, аморально”, – наголосив Тадей Едер.  
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *