ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не подали Садовому своє бачення складу виконкому

Львівський портал

|

Міський голова Андрій Садовий зазначив, що поки депутати міської ради не подавали свого бачення складу виконавчого комітету ЛМР. Про це він сказав на сесії, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні я не отримав підтвердження від депутатського корпусу стосовно готовності проголосувати за виконком, який я публічно озвучував вже декілька разів: це міський голова, профільні заступники, начальник міліції та ректори наших трьох університетів – ім. І. Франка, Львівська політехніка та Український католицький університет. Коли я почую, що така готовність є, – зразу запропоную цю пропозицію на голосування. Я інших пропозицій не чув. Депутати не подали мені свого бачення виконкому», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що на минулій сесії Львівської міської ради депутати розпустили виконком, однак міський голова Андрій Садовий наклав вето на цю ухвалу.

Міська рада має намір сьогодні подолати це вето Садового. Про це повідомив оілідер фракції ВО “Свобода” Руслан Кошулинський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *