ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч в області роздержавили 22 об’єкти

Львівський портал

|

Сьогодні, 20 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк  провів робочу зустріч з начальником регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області Наталією Горлач. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Наталія Горлач зокрема поінформувала Михайла Цимбалюка про те, що за 9 місяців 2011 року регіональним відділенням роздержавлено 22 об’єкти: 21 об’єкт державної власності та один об’єкт групи комунальної власності. Надходження від продажу об’єктів державної власності за 9 місяців 2011 року становили 18688,374 тис. грн., комунальної – 39,23 тис. грн. 

Під час зустрічі також обговорено проблемні питання, зокрема щодо передачі державної в комунальну власність державного житлового фонду, який знаходиться на балансі приватизованих підприємств, а також зроблений акцент на приватизації об’єктів незавершеного будівництва разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані. 

Голова Львівської облдержадміністрації зазначив, що у цьому році відчутна динаміка в показниках надходжень коштів до державного бюджету в порівнянні з 2010 роком, як по напрямку приватизації, так і по напрямку орендних платежів. 

Михайло Цимбалюк дав доручення зберегти цю динаміку і більш детально та чітко провести планування на наступний рік. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *