ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині даїшники виявили два автомобіля, що перебували у розшуку

Львівський портал

|

На стаціонарному пості ДАІ, що у селі Великосілки Кам’янко-Бузького району завдяки системі сканування транспортних засобів «Рубіж» затримали два автомобіля, що перебували у розшуку – «Фіат» та «МАЗ». Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Автомобілі відправлені на арештмайданчик. 

Нагадаємо, що на вищевказаному стаціонарному пості ДАІ з 21 вересня цього року почала працювати система сканування транспортних засобів «Рубіж», за допомогою якого навіть на певній відстані можливо виявляти автомобілі, які знаходяться в угоні, а також ті, які є під арештом. Система сканування «Рубіж» фіксує усі порушення, які скоюватимуть на цій ділянці дороги учасники дорожнього руху.

Довідка  

Система сканування «Рубіж» дозволяє розпізнавати автомобільні номери (система автоматично розпізнає однорядкові номерні знаки для нерухомих і рухомих, що наближаються і віддаляються автомобілів, при візуально помітних номерних знаках ймовірність розпізнавання не нижче 90% як у світлий, так і в темний час доби); зберігати в архіві знімки транспортних засобів; моніторити дорожню обстановку в режимі реального часу; перевіряти транспортні засоби по базах реєстраційних номерів, у тому числі по базах розшуку, оперативним орієнтуванням і маскам нечіткого пошуку; інформувати оператора про появу автомобіля, включеного в базу розшукуваних ТЗ; автоматично генерувати статистичні звіти для аналізу транспортних потоків. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *