ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада досі не має запрошень на відкриття стадіону у Львові - Павлюк

Львівський портал

|

Міському голові Львова Андрієві Садовому і депутатам міської ради до цього часу запрошень на відкриття стадіону не передали. Про це сьогодні сказав журналістам секретар міської ради Василь Павлюк.

За його словами, мерія зверталася в Нацагентство з питанням, чому так відбувається. “Глуха стіна, ніхто з ніким розмовляти не збирається, ані рулят” – сказав Павлюк.

Він висловив здивування з такої поведінки представників Нацагентства. За його словами, досі немає жодної гарантії, що запрошення на відкриття львівського стадіону отримають міський голова та представники депутатського корпусу.

“На території Львова відбуваються величезні заходи, а міська рада не має до них жодного стосунку. Схаменіться, за таким принципом можна ліквідувати і раду, і депутатів, хай президент керує” – наголосив В.Павлюк.

Інше питання, яке його турбує — що на 28 жовтня заплановано проведення антифашистським комітетом антифашистського з`їзду у Львові. Павлюк повідомив, що вже подано відповідну заявку у міську раду. “Для чого це робиться? Можливо, щоби провести провокації, щоб усунути львів`ян від відкриття стадіону? Тобто, можливо хочуть привезти своїх людей, які заповнять трибуни стадіону і кричатимуть одобрямс цій владі. Ми чекаємо ще два дні, я думаю, що львів`яни достойно зустрінуть гостей” – сказав Павлюк.

Він зазначив, що міська рада звернеться до суду, щоби заборонити проводити цей з`їзд. На його думку, міліція мала би провести розслідування з якою метою саме в ці дні хочуть провести у Львові це зібрання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *