Керівники дошкільних навчальних закладів зберуться на нараду

Львівський портал

|

 Сучасний стан дошкільної освіти обговорять сьогодні у Львові під час наради керівників дошкільних навчальних закладів міста та керівників управління освіти, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У програмі наради буде презентована робота керівників дошкільних навчальних закладів Львова за результатами впровадження у навчально-виховний процес Програми розвитку дітей дошкільного віку «Я у світі», а також обговорено перспективи розвитку дошкільної освіти Львова на 2011–2012 роки у контексті реалізації Програми розвитку освіти на період 2008–2012 р. р.

«Львівські  садочки активно впроваджують у  свій навчально-виховний процес різноманітні освітні програми для покращення якості роботи. Для цього в нас розроблено та втілено Програму розвитку дітей дошкільного віку «Я у світі». Також наші садочки беруть активну участь у міжнародних програмах з розвитку дошкільної освіти. Тому настала черга представити свої напрацювання, а також обговорити розвиток дошкільної освіти на наступні роки», – зазначила в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *