ОСТАННІ НОВИНИ

Льів`янин зняв відео про водія , що курив у салоні автобуса

Львівський портал

|

До управління транспорту та зв’язку ЛМР надійшло перше повідомлення про куріння у міському автобусі, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Небайдужий львів’янин надіслав нам відео, де чітко зафіксовано факт куріння водія за кермом автобуса. А також фото транспортного засобу з номерними знаками. Йдеться про 34-й автобусний маршрут. Дякуємо за надіслану інформацію та чекаємо активнішої співпраці з пасажирами», – зазначив заступник начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Нагадаємо, Асоціація перевізників «Львівський пасажирський транспорт» спільно з управлінням транспорту і зв’язку ЛМР розпочали боротьбу з курінням у громадському транспорті і звернулися до львів’ян з проханням повідомляти про випадки куріння у маршрутних автобусах.

«На жаль, куріння в салоні автобуса для нас стало звичайним явищем, на яке майже ніхто не звертає уваги. І це дійсно біда», – зазначив Андрій Білоус.

«Для того, що готуватись до тих вимог, які представлені в Положенні про проведення конкурсу на визначення перевізника, ми зініціювали акцію, як перший крок до надання якісних послуг у громадському транспорті. Водій в салоні транспортного засобу має поводитись відповідним чином, щоб надавати якісні послуги. Перший крок – це боротьба з курінням в транспортних засобах. Кожен пасажир може зафіксувати навіть на  мобільний телефон водія, який палить у салоні автобусу, і тим самим порушує вимоги Положення, і надіслати це фото на електронну пошту управління транспорту і зв’язку, а також вказати час, номер маршруту та номерний знак транспортного засобу», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Нагадаємо, інформацію щодо куріння в салоні автобусу необхідно надіслати на електронну пошту управління транспорту і зв’язку — [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *