У Львові затвердили Комплексну стратегію розвитку Львова на 2012 -2035 роки

Львівський портал

|

Затвердили комплексну стратегію розвитку Львова, яка була розроблена на основі вивчення досвіду європейських міст та у співпраці з мешканцями міста.

 «Місто Львів і його мешканці завжди відрізнялись інноваційністю, підприємницьким мисленням та готовністю інтегруватись в європейське суспільство. Саме тому постала необхідність створити стратегію міста за європейським зразком, яка б дозволила впровадити найбільш успішні технології розвитку у Львові», – повідомив в.о. голови правління Інституту міста Олександр Кобзарев.

Важливою передумовою створення комплексної стратегії міста був брак єдиного бачення довгострокового розвитку міста. Довгострокові плани розвитку визначаються близько 120 різними документами, які слід було перечитати, щоб зрозуміти, яким Львів бачить себе у майбутньому.   

Під час творення Комплексної стратегії розвитку міста одним з найголовніших питань було врахування думки мешканців. Тож була проведена значна соціальна робота: близько 18 круглих столів, низка опитувань, участь у яких взяли більш ніж 3 тис осіб. Тільки на сайті Інституту міста проект Комплексної стратегії був переглянутий більш як 10 000 разів. 

20 жовтня стратегія розвитку буде винесена на засідання сесії Львівської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *