ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» сім місяців не помічає витоку води

Львівський портал

|

Мешканці особняків, що на вулиці Володимира Великого, 15, уже більше півроку мають клопіт. Біля їхніх будинків прорвало трубопровід із водою, затопило територію. Сьогодні вода утворила невеликий рівчак, який стікає у озеро, що неподалік ресторану “Гуцульська гражда”. Мешканці мікрорайону звернулися за допомогою до свого мажоритарного депутата Андрія Рікоти, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

Як сказав мешканець В. Великого, 15 Станіслав Гілей, ЛМКП “Львівводоканал” жаліється про витоки води, але для населення піднімають тарифи на воду. “У тариф закладають вартість втрати води, – каже він. – На нашій вулиці вода тече уже сім місяців. Хочемо заставити мерію та “Львівводоканал” працювати по-господарськи. Прийшли на виклик, забили кілок, а вода знову тече. Витік води – гроші з наших кишень.

Як зазначив депутат Львівської міської ради, член постійної депутатської комісії медицини, освіти і соціального захисту Андрій Рікота  «Санстанція перевіряла якість води, щоб визначити, чи це прорив каналізаційної труби, чи водопровідної. Виявилося, що вода питна. Під час ремонту труби, комунальники пошкодили мешканцям огорожі, викорчували кілька дерев. Однак проблема досі залишається невирішеною. “Комунальники пообіцяли швидко відреагувати, але нічого не зробили. Я  на сесії Львівської міської ради  звернуся із запитом до міського голови Львова, щоб з’ясувати, хто відповідальний за таку безгосподарність, підрахувати суму збитків? Питатиму, коли проблему нарешті вирішать? Також з’ясую, чи є такі інциденти у інших районах Львова”. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *