ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили вісім каналів незаконного перетину кордону

Львівський портал

|

У Львівській області протягом цього року правоохоронні органи викрили та затримали вісьмох осіб, які організовували переправлення осіб через державний кордон. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.

Організатори нелегальних переправ використовували як легальні канали, так і ділянки поза пунктами пропуску.

За фактами організації незаконного переправлення через кордон порушено шість кримінальних справ. Ще дев’ять кримінальних справ порушено за використання завідомо підроблених документів для перетину державного кордону.

     Правоохоронними органами Львівщини періодично проводяться дії по перекриттю маршрутів доставки незаконних мігрантів у прикордонні райони області, перевірки місць їх можливого перебування, що дало позитивні результати. Так, військовослужбовцями Львівського та Мостиського прикордонних загонів Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України за 9 місяців поточного року на території області затримано понад 370 порушників кордону.

Нагадаємо, що ділянка українсько-польського кордону, яка проходить по межі Львівської області становить 278 км і є найбільшою в Україні. 

 

      

     .

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *