ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника прес-служби львівського університету МНС номінували на премію "Шансон року-2012"

Львівський портал

|

Керівник прес-служби Львівського університету МНС, співак Антон Крук був номінований на премію “Шансон року-2012”, вручення якої буде проходити в Москві на сцені Державного концертного залу Кремля. Про це повідомили в прес-службі МНС.

Пізніше сам Крук підтвердив цю інформацію.

“Крук потрапив до когорти найкращих молодих виконавців за версією всенародної премії “Шансон року”. Нагородження номінантів премії відбувається щорічно на сцені Державного концертного залу Кремля”, – ідеться у повідомленні прес-служби.

У номінацію потрапили дві пісні співака: російськомовна “Мои друзья” і україномовна “Дорога до мами”.

За словами співака-рятувальника, йому 11-12 жовтня зателефонували з радіо “Шансон”, яке організовує і проводить церемонію вручення премії, і повідомили, що він номінований на премію за підсумками хіт-параду слухачів радіо, і запросили на участь у записі концерту “Шансон року -2012”.

“Мені вже дали знати, щоб я готувався, що я буду отримувати премію на цьому концерті (в Кремлі), і відповідно моя пісня потрапила в номінацію”, – повідомив він.

За його даними, запис концерту відбудеться в кінці року, десь у грудні.

У той же час піар-менеджер російського “Радіо Шансон” Оксана Казанцева повідомила, що нічого не знає про номінування Крука на зазначену премію і вельми здивована, оскільки, за її даними, підсумки підбиватимуться лише навесні 2012 року, і номінантів повідомляють про них максимум за два місяці до цієї події.

“Про цього виконавця я чую вперше. Списки ще навіть не підготовлені.”Шансон року” проводиться в кінці березня-початку квітня. Відповідно артист дізнається за два місяці”, – повідомила Казанцева.

За даними МНС, Крук в кінці 2011 року став переможцем премії в номінації “Відкриття року”.

ТСН, Українські новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *