ОСТАННІ НОВИНИ

Ще три об’єкти комунальної власності Львова готові до продажу з аукціону

Львівський портал

|

Інвестиційно привабливі об’єкти в центрі міста можуть бути продані з аукціону. Управління комунальної власності Львівської міської ради підготувало об’єкти комунальної власності до приватизації конкурентними способами. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Вже наступного тижня буде оголошено аукціон з продажу нежитлових приміщень у будинку на пл.Ринок, 28, загальною площею 314,0 кв.м. Зараз управління закінчує процедуру оцінки об’єкта.

Питання продажу з аукціонів ще двох ліквідних об’єктів у центрі міста, а саме: нежитлові приміщення, загальною площею 522,9 кв.м, розташовані в будинку на пл. Різні,13,  та нежитлові приміщення, загальною площею 785,0 кв.м, розташовані у  будинку на вул. Шевській,12, повторно розглядатимуться депутатами ради, оскільки вони включені в порядок денний пленарного засідання на 20.10.2011. Таким чином, бюджет міста поповниться щонайменше на 7 млн грн у випадку підтримання радою ініціативи управління.

На сьогодні можна констатувати поки що меншу кількість об’єктів, по яких у 2011 році радою прийнято рішення щодо їх продажу конкурентними способами, у порівнянні з 2010 роком – це 9 проти 13 об’єктів. Загальна площа об’єктів, по яких у 2011 році радою прийнято рішення про їх відчуження конкурентними способами в порівнянні з площею об’єктів, по яких прийнято рішення щодо їх продажу шляхом викупу, є меншою  –  1 071,4 кв.м. та 14 355,3 кв.м. відповідно. 

Згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  прийняття рішень щодо відчуження комунального майна, визначення доцільності, порядку та умов приватизації об`єктів права комунальної власності  є виключною компетенцією місцевих  рад.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *