ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом вересня у Львові виявили 244 нелегальних працівника

Львівський портал

|

Податківці Львова спільно з фахівцями Львівської міської ради, Пенсійного фонду, Центру зайнятості та правоохоронними органами проводять роботу у таких напрямках: детінізація заробітної плати, виплата легальних зарплат, офіційне працевлаштування, ліквідація заборгованості із заробітної плати. Щотижня відбуваються спільні засідання комісій, проводяться виїзні перевірки з метою виявлення нелегальних працівників, керівників підприємств, що мають заборгованість із зарплати, заслуховують на комісіях. Про це повідомляє сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Відтак, лише протягом вересня було здійснено 198 перевірок. Внаслідок чого на 73 підприємствах було виявлено 244 працівників, що не мають трудових угод. Встановлено, що 73 підприємства мали заборгованість із заробітної плати.

У результаті проведених заходів, протягом вересня 118 працівників були офіційно влаштовані на роботу, 51 підприємство ліквідувало повністю або частково заборгованість із зарплати, справи щодо 15 підприємств, де були виявлені порушення трудового законодавства, передані на розгляд до правоохоронних органів.

За 9 місяців 2011 року приріст надходжень від податку з доходів фізичних осіб до міського бюджету зріс на 24,2%. В порівнянні з серпнем 2010 року обсяги надходжень податку з доходів фізичних осіб у серпні 2011 року збільшились на 17.5%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *