ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада виступає за традиційні християнські цінності

Львівський портал

|

18 жовтня 2011 року на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення руйнування традиційних християнських цінностей в українському суспільстві. «За» це рішення проголосували 76 депутатів. Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

 У зверненні йдеться:

 «Сім’я відіграє важливу роль у житті суспільства, його стабілізації, гармонізації, подоланні соціальних проблем. Саме у родині насамперед формується світогляд людини і система моральних цінностей. Здорова, міцна родина є запорукою процвітання суспільства.

Останні зміни у законодавстві України у сфері боротьби та протидії дискримінації скеровані на заборону тієї ж дискримінації у всіх її проявах, а також з метою наближення національного законодавства до міжнародних, зокрема, європейських стандартів. Відповідне рішення підписав Президент України 22 квітня 2011 року № 494/2011.

Суперечливим у зазначеному документі є визначення основних понять дискримінації, а саме: за гендером/статтю, гендерною ідентичністю та сексуальною орієнтацією.

В Україні гендерна політика подається як рівні права чоловіків і жінок. Старий термін “стать”, який вживали для відрізнення жінки і чоловіка, замінено на термін “гендер”, що означає соціальна стать. Тобто вже не важливо, як людина народжується (за біологічною ознакою), а важливо, ким вона себе відчуває і, згідно з гендерною теорією, саме соціальна стать є домінуючою в суспільстві. Відповідно до гендерної політики, існує щонайменше 5 статей (гендерів): жіноча, чоловіча, гетеросексуальна, гомосексуальна і транссексуальна. Міжнародні документи ж термін “гендер” тлумачать як законне право на рівність осіб-ЛГБТ, що суперечить чинному законодавству України.

Також непокоїть і намагання узаконити у нашій державі юстицію для неповнолітніх. Порядок денний асоціації “Україна – ЄС” для підготовки та сприяння імплементації Угоди про асоціацію передбачає “розроблення стандартів ювенальної юстиції згідно з відповідними міжнародними стандартами” із подальшим внесенням відповідних змін до чинного законодавства України. 24 травня 2011 року Президент України підписав відповідний Указ № 597/2011 “Про Концепцію розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні”. Під виглядом правового і судового захисту прав неповнолітніх у нашій державі намагаються встановити контроль над вихованням українських дітей. Збільшуючи права дітей, обмежується право батьків на виховання власних дітей.

З огляду на це, просимо захистити сім’ю та не допустити до прийняття законів, які суперечать законодавству нашої держави, моральному устрою українського суспільства та скеровані на руйнування традиційних християнських цінностей в українському суспільстві. Тому потрібно виважено і відповідально підійти до впровадження в Україні державотворчих процесів, які сприятимуть захисту рівності прав людини і захисту прав дитини.

З метою опрацювання законопроектів щодо гендерної рівності та кримінальної (ювенальної) юстиції й у зв’язку з необхідністю визначення можливості адаптації цих законопроектів до реальних потреб українського суспільства, наполягаємо на утворенні при Верховній Раді України робочої групи за участю представників органів місцевого самоврядування України, громадських та релігійних організацій.

Якщо збережемо традиційну сім’ю – збережемо Націю!»

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *