ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде центр українсько-японської дружби

Львівський портал

|

У Львові планують створити центр Українсько-Японської дружби. Про це йшлося вчора, 18 жовтня, під час зустрічі міського голови Андрія Садового з головою організації Айкідо Йосінкан сенсеєм Ясухіса Сіода, який проводив у Львові майстер-класи для дітей та дорослих.

Андрій Садовий наголосив, що місту дуже близька філософія «У здоровому тілі здоровий дух» і підтримав ідею створення у Львові центру Українсько-Японської дружби, який, з одного боку, слугував би бізнес-центром для японських підприємців, що працюють у Львові, а з іншого – центром Айкідо Йосінкан.

Нагадаємо, з 14 до 16 жовтня у Львові проходив міжнародний семінар Айкідо Йосінкан під керівництвом Ясухіса Сіода сенсея.

Довідка

Син Годзо Сіода сенсея, народився 15 листопада 1952 року. Почав тренуватись Айкідо Йосінкан в тринадцять років в Aikido Yoshinkan Yoyogi Dojo. Сіхан Айкідо Йосінкан. Навчався в Economics of Chuo University, за фахом – політолог, закінчив університет Тюо у 1976 році. З 1981 по 1984 викладав Айкідо Йосінкан у Великій Британії. Після повернення до Японії, Ясухіса Сіода Канчо викладав в дитячих групах та багатьох громадських організаціях. Був співавтором книги «Айкідо Йосінкан. Майстер – курс». У 2008 році він виступив ініціатором створення та став головою Фундації Айкідо Йосінкан.

Проводить тренування та семінари по всьому світу. У вересні 2009 році на запрошення Академії Айкібудзюцу сенсей Ясухіса Сіода Канчо зробив свій перший офіційний візит на Україну, у м. Львів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *