ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада звільнила керівника «Галсільлісу»

Львівський портал

|

Львівська обласна рада звільнила з посади директора обласного комунального спеціалізованого підприємства «Галсільлісу» Павла Котика та визнала роботу підприємства за 2010 рік незадовільною. За відповідне рішення проголосували 75 депутатів облради.

За основу свого рішення депутати взяли звіт тимчасової контрольної комісії. Зі слів голови комісії та заступника голови Львівської облради Петра Колодія, під час перевірок підприємства було виявлено масу порушень.

Зокрема, за його словами, протягом 2010 року підприємством «Галсільліс» незаконно вирубано понад 7 тисяч метрів кубічних деревини. Сума завданих збитків склала понад 17 млн грн. Окрім того, деревина реалізовувалась за заниженою ціною.

Найбільше порушень було виявлено на дочірніх підприємствах «Галсільлісу» в Старосамбірському, Турківському, Яворівському районах та Славську.

Окрім того, під час перевірок було виявлено масу порушень трудового законодавства в діяльності підприємства.

Депутати Львівської облради, окрім звільнення керівника підприємства, проголосували за зміну редакції статуту «Галсільлісу» та вирішили створити конкурсну комісію щодо обрання нового керівника комунального підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *