ОСТАННІ НОВИНИ

Онищенко хоче бачити у МАФах архітектурні шедеври?

Львівський портал

|

До малих архітектурних форм мають бути застосовані високі стандарти їх зовнішнього вигляду, Про це зазначила сьогодні, 18 жовтня, під час круглого столу у «Львівській політехніці» начальник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

«Є загальнодоступні території, якими повинні користуватись усі. Тут мають перетинатись інтереси громадських, приватних та комерційних потреб. І проектування такої території, має бути результатом балансування усіх цих потреб. Громадських простір треба вберегти від приватизації. Він має використовуватись мешканцями та гостями міста. Нам треба провести інвентаризацію усіх площ, відкритих місць і усі ми разом з мешканцями і за їхніми побажаннями маємо вирішити, що там буде розміщуватись. А що стосується МАФів, то має бути високий стандарт їх зовнішнього вигляду, а не ті будки. які ми зараз маємо», – зазначила Лілія Онищенко.

Нагадаємо, сьогодні, у НУ «Львівська політехніка» триває круглий стіл на тему: «Містобудівне бачення та соціальні аспекти функціонування малих архітектурних форм у сфері роздрібної торгівлі та послуг у Львові» за участі представників виконавчих органів ЛМР, депутатів ЛМР, представників вищих навчальних закладів, шкіл, духовенства, ЗМІ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *