ОСТАННІ НОВИНИ

За цей рік на Львівщині призупинили діяльність 73 об`єктів виробництва

Львівський портал

|

Інспекційними підрозділами Державної екологічної інспекції в Львівській області протягом 9 місяців 2011 року проведено 3533 перевірки додержання вимог природоохоронного законодавства. Про це повідомляє ДЕІ у Львівській області.

На порушників природоохоронного законодавства складено 2883 протоколи. До адміністративної відповідальності у вигляді штрафів притягнуто 2543 посадових осіб і громадян на суму 829,811 тис. грн. З порушників стягнуто 730,129 тис. грн.

На відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства, відповідачам пред’явлено 504 претензії та позови на суму 39969,141 тис. грн., з яких відшкодовано 304 на суму 1038,353 тис. грн.

За порушення вимог природоохоронного законодавства призупинялася виробнича діяльність 73 виробничих об`єктів.

Ретельно здійснювався систематичний контроль за додержанням природоохоронного законодавства на підприємствах та об’єктах, віднесених до основних забруднювачів довкілля державного та обласного рівнів. Зокрема, проведено перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на Добротвірській ТЕС, ЛКП «Збиранка» та ЛМКП «Львівводоканал», ДП «Львівугілля», що належать до «Переліку 100 об’єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *