ОСТАННІ НОВИНИ

Винники дочекалися: нарешті у них розпочався опалюваний сезон

Львівський портал

|

Від сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» почало подавати тепло до помешкань винниківчан. Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Учора, місцева влада підписала з теплопостачальником відповідні договори про реструктуризації боргу ЖЕКу міста Винник та постачання тепла до шести будинків.

Нагадаємо, ЖЕК міста Винник (вул. Кільцева, 2, 2а, 6, 7, 8, 10) заборгував перед «Львівтеплоенерго» 1 млн 185 тис грн. Даний ЖЕК знаходився у стадії ліквідації. Хто мав сплатити борг було невідомо. Відтак підприємство відмовилося подавати тепло до будинків-боржників.

З настанням холодів, у Винниках виникло питання про подачу тепла до будинків, які стали заручниками «боргової» ситуації. Відтак, учора, 17 жовтня було скликано термінове засідання виконкому Винниківської міської ради, на порядку денному якого стояло єдине питання по теплу. Так, міська рада прийняла рішення взяти на себе виплату заборгованості, накопиченої протягом минулої каденції влади. Того ж дня у всіх будинках з центральним опаленням запустили тепло. Як пояснив міський голова Винник Сергій Уваров, заборгованість перед теплопостачальником буде реструктуризовано.

Також прес-служба ВМР зазначає, що у місті стартувала реформа ЖКГ. Однією зі складових реформування цього сектору є реорганізація структур, які займаються наданням комунальних послуг населенню міста. Так, у процесі  ліквідації Винниківського ЖЕКу, його функції перейшли до новоствореного підприємства «Добробут».

«Ми є свідками, що у процесі ліквідації ЖЕКу у нашому місті жодна з функцій, у тому числі з теплопостачання, не була заморожена. І не буде. Тому мешканці нашого міста можуть не хвилюватися», – заявив С. Уваров.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *