ОСТАННІ НОВИНИ

Верховна Рада може позбавити пільг 500 тисяч жителів Львівщини - Ганущин

Львівський портал

|

Якщо ВРУ остаточно ухвалить законопроект «Про гарантії держави щодо виконання рішень суду», то позбавить пільг понад 500 000 мешканців Львівщини. Про це сьогодні, 18 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради заявив депутат від Народного руху України Олександр Ганущин, інформує  прес-служба ЛКО НРУ.

Інформацію про кількість нинішніх пільговиків Ганущину надала ЛОДА у відповіді на його депутатське звернення.

«Нещодавно ми заявляли про те, що влада сама не знає про кількість людей, яких вона позбавить соціальних пільг,  якщо ухвалить сумновідомий законопроект № 9127. Як видно з відповіді Львівської ОДА на моє депутатське звернення, це понад 300 000 осіб, а якщо сюди додати дітей війни, то їх є понад 500 000», — зазначив Олександр Ганущин.

Депутат наголосив, що він дивується чому після прийняття у першому читанні законопроекту кожен голова обласної адміністрації не попередив Януковича, що вже наступного дня під дверима місцевих адміністрацій потрібно чекати сотні тисяч ветеранів війни, ліквідаторів ЧАЕС, пенсіонерів, які будуть дякувати за «покращення життя вже сьогодні».

Депутат закликав Львівську обласну раду дати жорстку оцінку діям народних депутатів, якщо ті приймуть законопроект № 9127 та пообіцяв надати кожному представнику фракції Партії регіонів у Львівській області копію відповіді ЛОДА з побажаннями застерегти їх патронів у Верховній раді від народного гніву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *