ОСТАННІ НОВИНИ

Парламент сьогодні поверне зимовий час?

Львівський портал

|

Верховна Рада України (ВР) завтра, 18 жовтня, планує розглянути проект постанови 9297 від 17 жовтня 2011 ініційований спікером ВР Володимиром Литвином про визнання таким, що втратив чинність, постанови ВР “Про зміну порядку обчислення часу на території України”. Законопроект розроблений з метою уніфікації нормативного підходу щодо принципів визначення національних стандартів з часу, встановлення їх співвідношення з шкалою Всесвітнього координованого часу.

Крім того, ВР розгляне проект закону № 9208 від 22 вересня 2011 ініційований Кабінетом міністрів України про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо вдосконалення процедур здійснення конфіскації.

Розроблений проект закону спрямований на вдосконалення процедури конфіскації майна, яке використовувалося з метою вчинення злочину або під час вчинення злочину, а також майна, отриманого в результаті скоєння злочину.

Народні депутати завтра розглянуть урядовий проект закону № 9029 від 21 липня 2011 р. Про внесення змін до деяких законів України щодо скасування реєстрації декларації виробника про відповідність. Головною метою законопроекту є недопущення невиправданих додаткових витрат часу і коштів виробниками-суб`єктами господарювання на реєстрацію декларацій при введенні продукції в обіг.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *