ОСТАННІ НОВИНИ

На вул. Авіаційній, 1 ще облаштовують приміщення для книгосховища бібліотеки ім. Стефаника

Львівський портал

|

У приміщенні на вул. Авіаційній, 1 тривають ремонтні роботи для подальшого розміщення  книгосховища бібліотеки ім. Стефаника, яка зараз знаходиться  у церкві святих Петра та Павла (костел Єзуїтів). Сьогодні міський  голова Львова Андрій Садовий провів виїзну нараду та перевірив, як проходить ремонт у приміщенні, куди мають перевезти книги з костелу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ми поставили дуже амбітну ціль – до 6 грудня завершити всі роботи по вулиці Авіаційній, 1  і до цього часу повністю  перевезти сюди всю книгозбірку – це понад 2 млн. томів книг. Хочемо 6 грудня провести перше богослужіння в церкві святих  Петра та Павла і відсвяткувати двадцятиріччя створення Збройних Сил України», – повідомив міський голова Андрій Садовий.

На сьогодні в приміщенні вже зроблений великий об`єм робіт. На об’єкті працює 30 людей.

«Зараз робляться спеціалізовані роботи, щоб тут можна було зберігати книжки. Для цього зменшуються розміри вікон, відновлюється теплопостачання, електропостачання. Ці роботи проводяться достатньо фахово, тому я впевнений, що  терміни будуть витримані», – повідомив А.Садовий. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *