ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини закидають центральну владу заявами про пенсійну реформу, зимовий час і держзакупівлі

Львівський портал

|

Заяви і звернення, адресовані центральній владі, про пенсійну реформу, зимовий час, державні закупівлі та інші планують прийняти депутати Львівської обласної ради на завтрашній ХII сесії.

Як повідомив під час прес-конференції голова ЛОР Олег Панькевич, Львівська обласна рада планує  ухвалити звернення до центральної влади стосовно недопущення руйнування традиційних християнських цінностей в українському суспільстві. 

Планується прийняти заяву Львівської обласної ради та звернення до Президента і Верховної Ради з приводу антиконституційної пенсійної реформи.

Нагадаємо, що раніше в обласній раді проведено громадське обговорення на тему “Законодавче забезпечення та соціально-економічні наслідки пенсійної реформи” за участі голови обласної ради, голів постійних комісії обласної ради, науковців, представників Пенсійного фонду, громадських організацій і профспілок, за результатами яких до Верховної Ради України надано наукові обґрунтування щодо неприпустимості проведення запропонованої Урядом Азарова-Тігіпка “пенсійної реформи” та пропозиції щодо реформування пенсійної системи в Україні. 

Крім того, заплановано ухвалення заяви щодо зміни порядку обчислення часу та звернення до Президента, Верховної Ради та генерального прокурора щодо нового проекту Закону про державні закупівлі.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *