ОСТАННІ НОВИНИ

Ювілей “Південного” святкували десятки тисяч львів`ян

Львівський портал

|

Десятки тисяч львів’ян та гостей міста 15 та 16 жовтня стали учасниками святкової феєрії з нагоди святкування 15-річчя Торгово-розважального комплексу «Південний», повідомляє прес-служба комплексу.

Несприятливі погодні умови не завадили львів’янам відсвяткувати День народження «Південного». Вони стали учасниками козацьких забав та середньовічних атракцій з лицарськими поєдинками, відвідали «Містечко ремесел», в якому майстри близько 30 народних ремесел проводили майстер-класи та представляли власноруч виготовлену продукцію, а також покуштували смачний куліш, зварений за давнім козацьким рецептом. Своїми виступами відвідувачів тішили брейк-дансери, а торгові центри «Південного» прикрашали справжні живі статуї, серед яких згодом відвідувачі комплексу обрали найкращу – в образі Чарлі Чапліна.

Близько тисячі діточок протягом 15 жовтня безкоштовно розважалися у Дитячому пізнавально-розважальному  центрі «Веселка» та у центрі дитячого розвитку «Baby club».

Крім  цього, у рамках святкування «Південний» приймав виставку загальнонаціонального патріотичного проекту «Україна: історія великого народу», яку відвідали громадські діячі та інтелігенція Львова та області.

«Родзинкою» святкування стали модні покази колекцій осінь/зима під патронатом LvivFasionWeek. Професійні моделі модельного агентства LFW-models презентували відвідувачам «Південного» одяг з фірмових бутіків комплексу, а на завершення показів – колекцію весільних суконь, які можна придбати у «Весільному домі».

     Суботнє святкування завершилось феєричним  вогняним шоу на ходулях від театру «Воскресіння» та святковим феєрверком.

     А 16 жовтня святкування «Південного» продовжилось «Богатирськими іграми» та відкриттям першого в Україні дзеркального лабіринту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *