ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» вдома ганебно програли «Арсеналу»

Львівський портал

|

Львівські «Карпати» продовжили невтішну серію супернгевиразних матчів і поступилися вчора на власному полі київському «Арсеналу» із розгромними рахунком 0:3.

Бажання грати на рівних із одним із лідерів української Прем’єр-ліги було видно у підопічних Кононова до першого гола, забитого на сьомій хвилині Одібе після подачі кутового. Врешті, слід відзначити, що всі три м’ячі львів’яни пропустили після розіграшів стандартів.

Таке враження, що зараз Олег Кононов не володіє ситуацією в клубі має фронду серед частини гравців. Зокрема, посеред уболівальників, які перебували на матчі домінувала думка про те, що колишні лідери – Худоб’як, Федецький, Голодюк та Тлумак – просто «зливають» гру з якихось причин.

Вчорашні лідери клубу не витягували гри навіть на 10% і змінювати всіх трьох згаданих польових гравців треба було вже після 20-ї хвилини зустрічі.

Крім того, складається враження, що українські гравці «Карпат» і легіонери серйозно побили горщики, бо взаєморозуміння між ними – нульове, а з перебігу матчу було неозброєним оком видно, що більше стараються грати саме легіонери, а не українці.

Відтак в результаті одна з най ганебніших поразок «Карпат» за всі роки незалежності  і очікування якихось радикальних змін. Керівництво клубу мусить до них вдатися, поки ще є час для маневру, інакше вже незабаром клуб буде гарантованим претендентом на виліт до першої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *