ОСТАННІ НОВИНИ

Симфонічний оркестр спільно з незрячими співаками дадуть завтра у Львові концерт

Львівський портал

|

З 13 жовтня Львів відзначає день «Білої тростини». 13 жовтня відбулась акція «Озирнись навколо», 14 жовтня у Львові розпочинається шаховий турнір серед незрячих шахістів, 15 жовтня відбудеться грандіозний концерт незрячих виконавців під акомпанемент симфонічного оркестру драматичного театру ім. М. Заньковецької. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

15 жовтня у Львові відбудеться грандіозний концерт за участю незрячих виконавців під акомпанемент симфонічного оркестру театру ім. Марії Заньковецької. Додамо, що Львівський симфонічний оркестр театр у ім. М. Заньковецької – єдиний оркестр, який співпрацює з незрячими виконавцями з усієї країни.

«Коли мені сказали, що я буду співати з симфонічним оркестром, я не повірив. Здавалось, що це дуже важко, але виявилось, що співати  з оркестром –  це справжнє задоволення», – зазначив  тенор суботнього концерту Степан Гончаренко.

«Мені також було дуже страшно співпрацювати з симфонічним оркестром, адже це 25 музикантів. Але перша ж репетиція показала, що оркестр і співак – це як один організм, коли кожен відчуває один одного», – додала одна з виконавець суботнього концерту, фіналістка проекту «Народна зірка»  Зера Кираджиєва.

Концерт відбудеться, 15 жовтня, о 18.00 год у драматичному театрі ім. М. Заньковецької. Під час концерту відбудеться презентація альбому Степана Гончаренка «Спасибі, музико, тобі».

«Цього року  ми ініціюємо низку нетрадиційних  заходів до дня «Білої тростини», щоб показати здоровим людям, що навіть маючи ваду, можна радіти життю і роботи добрі, гарні вчинки», –  повідомила організатор заходів Оксана Потимко.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *