ОСТАННІ НОВИНИ

Психіатри з усього світу з’їхалися до Львова

Львівський портал

|

 14-15 жовтня 2011 року у конференційному залі Українського католицького університету проходять «Львівські психіатричні зустрічі» за участю провідних фахівців у галузі психіатрії з України, Польщі, Сполучених Штатів Америки. Про це інформує прес-служба ГУОЗ ЛОДА.

Їх організатори: Асоціація психіатрів України, Український католицький університет, Львівська обласна психіатрична лікарня, Головне управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Вітальним словом захід відкрили віце-ректор УКУ Мирослав Маринович та голова Асоціації психіатрів України Семен Глузман.

У програмі «Львівських психіатричних зустрічей» відбудеться виступ директора відділу психіатрії та біхевіоральної медицини Мічіганського університету Еріка Етчіса, який ознайомить учасників зустрічей з основними протоколами лікування синдрому шизофренії, алкогольної та нікотинової залежності, фармакологічними та нефармакологічними методами їх лікування. Серед інших актуальних тем, що розглядаються на науково-практичній конференції: підходи до лікування залежностей від інших наркотичних речовин (опіатів, канабісу, кокаїну).

«Зустріч у такому форматі проводиться у Львові вперше. Проте, враховуючи актуальність професійного обміну досвідом, такі зустрічі відтепер стануть традиційними і будуть проводитись у Львові щорічно для представників всіх областей України, а не лише Західного регіону» – каже головноий психіатр ГУОЗ ЛОДА Юрій Закаль.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *